Sponsors

Sponsors 2017+2018

Klik op de afbeelding voor de volledige collage

Porto Caúnho, niet zomaar een port…

Porto Caúnho is, in de woorden van een groot liefhebber, de port der porten! Alles is bijzonder aan deze port, gemaakt in Quinta do Caúnho, in Freixiel, Vila Flor. Van de geografische oorsprong, de toewijding van de familie die hem maakt tot het etiket aan toe. Daarop staat namelijk een schilderij van de alom geprezen Portugese kunstenares Graça Morais.

https://www.facebook.com/PortoCaunho.1941/

Alle smaken van Tuttigusti

De Italiaanse keuken in de overtreffende trap. Tuttigusti is de liefde voor het gebruik van simpele, eerlijke recepten, gemaakt met Italiaanse ingrediënten van hoge kwaliteit. Zij droomden ervan om het soort eten waarvan zij thuis zo hadden genoten toen zij opgroeiden, gemaakt door hun moeders en door hun grootmoeders een generatie eerder, te delen met anderen.

https://www.tuttigustiutrecht.com/

Casa Bocage, dé Portugese delicatessenwinkel & groothandel van Amsterdam

Casa Bocage is dé delicatessenwinkel en horeca groothandel in ambachtelijke Portugese kwaliteitsproducten. Onze producten komen direct van de fabrikant, veelal exclusieve leveranciers. Ons assortiment is breed en vernieuwend en wij zijn continu op zoek naar de laatste trends uit heel Portugal.

https://www.casabocage.nl/